Acties

BiJeVa vzw

T.: (+32) (0)499 24 54 36

Bankrekening: IBAN BE55 0015 0850 9644 BIC GEBABEBB

E.: info@bijeva.be

Van 18 oktober t.e.m. 23 december 2017

Music for Life 2017

De Warmste Week

Kinderen in Vlaanderen die in armoede opgroeien kunnen op BiJeVa rekenen

Help ook mee!

01. Koop gebak en snoep:

 

- bestel hier online

 

Snoep kan je ook kopen via een verkooppunt, die hier binnenkort worden opgegeven.

 

Artikel dat je kijk op armoede in Vlaanderen verandert Lees de krant 'Het Laatste Nieuws', van 31 juli 2017.

 

02. Zet je eigen actie op om van de week voor kerst samen met Music For Life de Warmste Week voor BiJeVa te maken:

 

  • Surf naar Music For Life Klik linksboven op ‘registreer jouw warmste actie’. Vul op de pagina 'Registreer jouw warmste actie' die verschijnt, onder rubriek ‘Kies je goede doel’ in zoek-venster ‘Zoek binnen de lijst’ BiJeVa in. Onmiddellijk verschijnt daaronder op de pagina 1 resultaat BiJeVa, klik op de naam BiJeVa. Vul in de lege velden de informatie van je actie in.

 

  • Klik onder de beschrijving van jouw goed doel op ‘registreer een actie’. Vul vervolgens alle velden in om een profiel aan te maken en zo de informatie van jouw actie concreet te maken en klik nadien op ‘verstuur’.

 

  • Na de registratie kan je op de knop ‘registeren’ klikken om een account op de Warmste Week-website te maken. Je geeft jouw e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord in en klikt vervolgens op verzenden.

 

  • -Op jouw e-mailadres ontvang je een mail met daarin een link waar je op moet klikken ter bevestiging van jouw account.

 

  • Vanaf nu kan je op https://dewarmsteweek.stubru.be/ rechtsboven op inloggen klikken om vervolgens aan te melden met jouw account. Wanneer je dan naar onder scrolt krijg je een overzicht van jouw actie(s). Op ‘jouw Warmste dashboard’ kan je alle informatie over je actie en persoonlijke contactgegevens beheren. Indien er informatie in verband met jouw actie wijzigt, kan je dat hier aanpassen.

 

  • Organiseer die geldinzameling tussen 01 oktober en 24 december.

 

  • Breng ons op de hoogte van je actie. We kunnen promomateriaal uitlenen en je actie bekend maken op onze website en sociale media. Stuur je actiebericht naar Anny De Windt.

 

  • Maak zoveel mogelijk promotie via je vrienden, kennissen, familie en sociale media. Zo maak je een succes van jouw actie.

BiJeVa vzw is dit jaar terug goed doel voor Music for Life

In het verleden hebben vrienden, kennissen en symphatisanten zich al ingezet voor ons goed doel van Music For Life, en zo van de week voor Kerstmis De Warmste Week gemaakt. Daarvoor willen we hen, en alle mensen die zich hebben ingezet voor onze actie, nog eens ontzettend bedanken. Het is door de inzet van mensen als zij dat we het verschil kunnen maken voor kinderen van bij ons die in armoede moeten opgroeien.

Copyright BiJeVa vzw 2017 - MZ: Katsraat 15 - 9340 Lede - Exploitatieadres: Hazestraat 71 - 9620 Zottegem - KBO: 0885.644.048 - RPR Dendermonde