Uitgesteld groenten- en fruitpakket


Uw aankopen, drijven ons. Met ons feitencratisch werken maken we ze waar!

We bedanken graag al wie een uitgesteld groenten- en fruitpakket bestelde in 2020.

Ondanks de moeilijke Covid-19 omstandigheden bleef u met daden, inzetten op samen elkaar niet loslaten.

U schonk ons hiervoor uw vertrouwen. We zijn fier dat we al uw steun konden aanwenden om uw solidariteit waar te maken.
BiJeVa vzw, die recht in het hart werd getroffen door de coronastorm, werd bovendien in werking gehouden door uw steun.

Heel wat keren met evenveel gesakker als vindingrijkheid. Maar wel met de overtuiging dat de BiJeVa-gezinnen, en wij allemaal, in 2021 weer vooruitgaan wat verbinding, ontspanning, werk en centen betreft. Daarin zit het startpunt voor het herstel.

Actie 'Uitgesteld groenten- en fruitpakket' 2021

Van zij die vaak alleen maar over mensen denken zijn er genoeg!
Toon met daden dat jij meer aan mensen denkt door af en toe een uitgesteld groenten- en fruitpakket te bestellen, bij het familiebedrijf 'Vers en Gezond'.

Bestel bij:

Uitgesteld groenten- en fruitpakket

Geef mee. Leef mee.  

Wat is een uitgesteld groenten- en fruitpakket

Een uitgesteld groenten- en fruitpakket is een groenten- en fruitpakket dat je voor iemand anders besteld. Voor een onbekend gezin waarin kinderen opgroeien in armoede die later als de armoede situatie heel beklemmend wordt, zin hebben in een vers groenten- en fruitpakket, maar dat niet kan betalen. Je betaalt als het ware van tevoren groenten en fruit voor een onbekend gezin bij wie de kwetsbaarheid alleen maar groter wordt in een golf van corona-infecties met een reeks regels en geboden die voor iedereen gelden, maar de ene groep veel harder treffen dan de andere.


Dat is de gedachte achter uitgesteld groenten- en fruitpakket. Iedereen moet voor zichzelf besluiten hoeveel hij van harte wil geven.
Een vriendelijk gebaar. Mooi toch? En wat een makkelijke manier om iets te doen voor een ander en waarbij we sowieso niemand besmetten!

WAAR BESTELLEN?

Vers en Gezond is een familiebedrijf uit Leest geleid door de familie Peeters die meer dan 60 soorten seizoen groenten uit volle grond van de beste kwaliteit kweekt. Hun vers assortiment wordt aangevuld met dat van collega-landbouwers uit de streek. Marc Peeters, zijn vrouw Hilde en hun zonen Jeff en Bert samen met hun echtgenote steunen BiJeVa vzw. BiJeVa is een onafhankelijke vereniging die met heel wat services en activiteiten kinderen die opgroeien in armoede helpt. Een kind is nooit alleen arm. Verzachten van kinderarmoede vraagt dan ook om het aanpakken van armoede in het gezin. Dat doet de vereniging in verschillende Vlaamse regio’s.

HOE BESTELLEN?

Door hieronder op de oranje bestelknop te klikken, kom je op de bestelpagina bij ‘Vers en Gezond’.

Je kiest zelf of je enkel een uitgesteld groenten- en fruitpakket of aanvullend op je eigen bestelling een uitgesteld groenten- en fruitpakket besteld. Er is keuze uit alle soorten pakketten en keuzeproducten die aangeboden worden op de bestelpagina van Vers en Gezond.


- Klik daar op de knop toevoegen bij elk product dat je wil bestellen. 
- Klik daarna op het winkelwagentje. Op de pagina die verschijnt kies je in het kader ‘Selecteer verzendmethode’,  ‘Uitgesteld Pakket Leveren’.


Bij afrekenen kan je als bestaande geregistreerde klant inloggen of als gast je registreren of niet registreren.

Doe mee! Geef mee. Leef mee.

Zo zorgt u ervoor dat bij kinderen die opgroeien in armoede regelmatig verse groenten en fruit op tafel komen!